Popcorn Time Nieuws

popcorn time populair

Popcorn Time nu ook beschikbaar voor iOS

Het kijken naar films die door auteursrechten zijn bescherm, is strafbaar. Toch kijken massaal Nederlanders naar de films die de dienst aan biedt. Popcorn Time heeft al een behoorlijk aantal gebruikers weten te vergaren in Nederland.


Inmiddels is er zelfs een app opgedoken voor iOS van Popcorn Time. De app is in de alternatieve appwinkel te downloaden; Cydia. Om de app te kunnen gebruiken dien je je iPhone of iPad wel eerst te jailbraiken. Popcorn Time wacht nog op goedkeuring voor toegang tot de officiële appstores. Jailbraiken is overigens niet strafbaar in Nederland, maar je kunt er wel de garantie op je Apple-apparaten mee verspelen. Voor Android is Popcorn Time al een langere tijd beschikbaar.

Popcorn Time vs Netflix

Popcorn Time lijkt op de werking behoorlijk veel op Netflix, alleen de dienst Popcorn Time is illegaal, terwijl Netflix gewoon legaal is. Popcorn Time haalt namelijk zijn films en series van het BitTorrent-netwerk af, en serveert deze op een gebruiksvriendelijke wijze aan haar gebruikers. De gebruikers kunnen hierdoor heel gemakkelijk een film of serie aan klikken, zonder te moeten wachten op een download. Je kunt hierbij zelfs kiezen uit verschillende versies (van SD tot 1080p Full HD), en uit verschillende ondertitels. De Popcorn Time download mogelijkheid vind je op de homepage.

Het up- en downloaden van auteursrechtelijk bescherm materiaal is echter strafbaar in Nederland. Dus wie toch gebruik wil maken van Popcorn Time doet zich er verstandig aan zich te beperken tot films en series waarvan de makers de rechten publiekelijk hebben vrijgegeven. Bij de meeste films en series op de streamingdienst is dit echter niet het geval.

Privacy PolicyContact

Popcorn Time

Popcorn Time tijdelijk uit de lucht geweest

De komst van Popcorn Time zorgt nog steeds voor veel paniek in film-land. De gratis dienst waarmee je in een handomdraai films en series illegaal kunt kijken is al vaker onder vuur komen te liggen. Zo maakte vorige week de EURid, wat staat voor European Registry for Internet Domain Names) een einde aan de .eu-extensie van de dienst. Hierdoor was het niet meer mogelijk om deze website te bezoeken. Daarnaast deed het Popcorn programma ook niet meer; mensen moesten Popcorn Time nu van de .com website downloaden.

Popcorn Time uit de lucht

Mensen die Popcorn Time wilden opstarten kregen een wit scherm te zien. Maar mensen die het programma nu via de .com website weer hebben gedownload, kunnen inmiddels weer gebruik maken van de dienst.

Je kunt de dienst nu vinden bij time4popcorn.com, die weer doorlinkt naar popcorn-time.se. Hier komt binnenkort een nieuwe versie van de software te staan, die niet meer afhankelijk is van een bepaalde URL. Daardoor zal het neerhalen van een website, iets wat EURid deed, geen effect meer hebben op de werking van het programma zelf. Hierdoor kun je, ongeacht of een website uit de lucht wordt gehaald, gewoon gebruik maken van het programma, en krijg je geen wit vlak meer te zien.

Ga naar onze homepage om Popcorn Time te downloaden.

Popcorn Time download

Illegale videodienst Popcorn Time razend populair in Nederland

Veel Nederlanders maken momenteel gebruik van de illegale videostreamingdienst genaamd Popcorn Time. Volgens de website Android Planet gebruiken dagelijks zo’n 100.000 Nederlanders de dienst, waarmee via BitTorrent en streams naar de nieuwste (bioscoop)films kan worden gekeken. Dit alles gebeurt geheel kosteloos en gratis; mensen betalen namelijk geen geld voor de dienst en kunnen alle films en series zonder pardon aanklikken en afspelen.

1 miljoen apparaten gebruiken Popcorn Time

Een woordvoerder van Android Planet vertelt dat Popcorn Time inmiddels op zo’n één miljoen apparaten is geïnstalleerd in Nederland. Dagelijks komen daar zo’n 15.000 nieuwe installaties bij, aldus de website.

In Nederland is het illegaal kijken naar films en series dusdanig populair, dat we derde staan in de wereld van grootgebruikers van Popcorn Time! Vooral het feit dat de dienst volledig gratis is, maakt Popcorn Time enorm populair in Nederland.

Daarnaast is het voor Windows- en Android-gebruikers mogelijk om Popcorn Time naar de tv te streamen via Chromecast. Binnenkort zal er ook een app komen die het streamen naar Chromecast via de Mac ook ondersteund.

Dienst is illegaal

Het bekijken van films en series via Popcorn Time is illegaal. Mensen durven het echter massaal te gebruiken, omdat er een ingebouwde VPN client in de dienst zit. Dit betekent dat je onder een onbekend ip-adres de films en series bekijkt. Hierdoor is het niet mogelijk om achterhaald te worden, en kun je geheel anoniem en gratis de films en series bekijken.

Privacy PolicyContact